kontakt Kontakt Risskov Autoværksted på tlf: 8622 9090
mail info@risskov-autovaerksted.dk

Værdier

Man siger, at politikere, journalister, ejendomsmæglere og mekanikere er blandt de erhvervsgrupper, som danskerne har lavest tillid til.

Det vil vi hos Risskov Autoværksted ikke finde os i. Vi kan måske ikke gøre meget ved de førstnævnte faggrupper, men vi kan bestemt gøre vores til, at mekanikere får et bedre omdømme.

Hos Risskov Autoværksted er vi overbeviste om, at vi skal leve af tilfredse og trofaste kunder, der føler, at de hos os får den rigtige vejledning, service og pris.

Derfor går vi meget op i at tage kunden med på råd hele vejen fra ”indlæggelse” til ”udskrivelse”. Det vil sige, at vi i så vidt muligt omfang kun laver det, der er nødvendigt. Støder vi under en reparation eller fejlfinding ind i yderligere defekter eller skader, ringer vi straks og orienterer om det.

Derfor vil du hos Risskov Autoværksted heller ikke opleve at blive præsenteret for en regning, der er tre gange højere end aftalt, fordi reparationen har grebet om sig.

Vi ringer op og orienterer om evt. komplikationer. Så har du muligheden for at sige fra.

Når du henter din bil, vil vi sammen med dig gennemgå den udførte service, og vi vil i videst muligt omfang vise dig de nedslidte eller ødelagte reservedele, der er blevet udskiftet.