kontakt Kontakt Risskov Autoværksted på tlf: 8622 9090
mail info@risskov-autovaerksted.dk

Om Risskov Autoværksted

Risskov Autoværksted er et nystartet værksted ejet af Frede Bach Madsen. Hos Risskov Autoværksted er det tilliden mellem kunder og værksted, der er i højsædet. Vi betragter det som æressag at give den bedste og ærligste service. Vi er glade, når vores kunder er glade.

Om Frede Bach Madsen

Som 10-årig byggede Frede Bach Madsen sin første bil – en sæbekassebil med barnevognshjul og motor fra en gammel plæneklipper. De hjemmebyggede biler blev med årene forbedret ganske markant, og den sidste model var, ifølge Frede, en ”dræber på hjul”.

For nogle mennesker er deres arbejde bare et arbejde. Sådan er det ikke for Frede. For ham smelter hobby og arbejde sammen. Frede tænker, drømmer og taler om biler og mekanik døgnet rundt. Selvom det måske i dag er nærmest umoderne, så er mekanikerfaget for Frede et kald.

Derfor kan du også være sikker på, at du hos Risskov Autoværksted får en service af en meget høj standard, men også udført med en udpræget grad af ærlighed og ordentlighed. For sådan må det være, når ens arbejde er mere end blot et arbejde.